Rugători Activi

În tabelele prezentate mai sus sunt specificați cei activi în citirea Psaltirii, adică toate persoanele care participă efectiv la citirea continuă a Psaltirii. Fiecare membru al unui grup este înscris cu numele de botez în ziua şi intervalul orar pentru care acesta a optat să citească din Psaltire timp de o oră. La finalizarea pravilei de rugăciune din Psaltire, fiecare persoană va pomeni şi numele celorlalţi membrii ai aceluiaşi grup.

Dacă doriți să participați la această lucrare de rugăciune, dar nici unul din locurile libere nu corespunde cu programul dumneavoastră, trimiteţi un e-mail la adresa inscrieri@psaltirea.ro, solicitând să se creeze un nou grup. De asemenea, vă rugăm să specificați ziua săptămânii şi ora la care ați putea realiza citirea din Psaltire.

În funcție de timpul liber și de disponibilitate, să nu-i uităm nici pe cei trecuţi în Situații speciale, pe care îi putem ajuta prin rugăciunile noastre.

Avem rugămintea ca în cazul în care sunt persoane, care din binecuvântate pricini nu mai pot efectua rânduiala rugăciunii Psaltirii, pentru a evita golurile de timp şi totodată pentru a nu ţine vreun loc ocupat, să ne anunţe retragerea printr-un mesaj la aceeaşi adresă de e-mail.