Situații speciale

Dacă în preajma dumneavoastră se află persoane aflate în situații speciale, adică în suferințe trupești sau sufletești, suferințe generate de diverse afecțiuni ca infectarea cu noul coronavirus, atacuri de panică, depresie, boli în stadiu terminal, etc., vă rugăm să ne trimiteți numele de botez ale acestora la adresa de e-mail inscrieri@psaltirea.ro sau să completați formularul din pagina Contact.

Aceste nume vor fi trecute în pomelnicul pentru vii de mai jos. La finalizarea pravilei din Psaltire și după pomenirea membrilor grupului din care faceți parte, vă rugăm să-i menționați în rugăciunile dumneavoastră și pe cei bolnavi. Ne rugăm pentru toți cei aflați în suferință (mai ales pentru cei diagnosticați cu noua boală covid-19), indiferent de apartenența confesională sau convingerile religioase. Cititul din Psaltire poate și trebuie făcut pentru întreaga omenire, deci să-i purtăm în inimă pe toți oamenii și să-i pomenim în rugăciunile noastre personale.

RUGĂCIUNE PENTRU CEI BOLNAVI

Atotputernice Doamne, Tămăduitor al sufletelor şi trupurilor, care cobori pe oameni şi tot Tu îi ridici, care pedepseşti şi vindeci din nou, ai milă de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Întinde-Ţi braţul Tău tămăduitor, şi vindecă pe el (ea), şi ridică-l (o) din patul de suferinţă. Goneşte duhul de slăbiciune din el (ea) şi depărtează de la el (ea) durerea, rănile, febra şi slăbiciunile. Dacă are păcate şi greşeli, iartă-i-le, din dragostea Ta pentru oameni. Dumnezeule ai milă de ceea ce a zidit mâna Ta, întru Iisus Hristos, împreună cu care eşti binecuvântat şi cu bunul şi de viaţă dătătorul Sfântul Duh, acum şi în vecii vecilor. Amin.

POMELNIC VII
NUME
Iancu
Florin
Vasile
Paulina
Catinca
Nicolae
Otilia
Maria
Ana
Marius
Eugenia
Adriana
Florinel
Lili
Bogdan
Anita

NUME
Prot. Raphael
Prezbitera Carolyn-Ann
Rupert
Helen
Cristina
Iulia
Elizabeth
Svetlana
Elena
Cristian
Andreea
Tudor
Dumitru
Adrian
Sorin
Ioana
NUME
Gabriela
Petru
Andreea
Sorin
Elena
Adrian
Cristian
Andreea
Florin
Dumitru
Tudor
Ioana
Gabriela
Sorin
Petru
Stefan
NUME
Roxana
Ramona
Cristina
Nicoleta
Rozina Gabi
Floarea
Steluta
Print Friendly, PDF & Email