Situații speciale

Dacă în preajma dumneavoastră se află persoane aflate în situații speciale, adică în suferințe trupești sau sufletești, suferințe generate de diverse afecțiuni ca infectarea cu noul coronavirus, atacuri de panică, depresie, boli în stadiu terminal, etc., vă rugăm să ne trimiteți numele de botez ale acestora la adresa de e-mail inscrieri@psaltirea.ro sau să completați formularul din pagina Contact.

Aceste nume vor fi trecute în pomelnicul pentru vii de mai jos. La finalizarea pravilei din Psaltire și după pomenirea membrilor grupului din care faceți parte, vă rugăm să-i menționați în rugăciunile dumneavoastră și pe cei bolnavi. Ne rugăm pentru toți cei aflați în suferință (mai ales pentru cei diagnosticați cu noua boală covid-19), indiferent de apartenența confesională sau convingerile religioase. Cititul din Psaltire poate și trebuie făcut pentru întreaga omenire, deci să-i purtăm în inimă pe toți oamenii și să-i pomenim în rugăciunile noastre personale.

RUGĂCIUNE PENTRU CEI BOLNAVI

Atotputernice Doamne, Tămăduitor al sufletelor şi trupurilor, care cobori pe oameni şi tot Tu îi ridici, care pedepseşti şi vindeci din nou, ai milă de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Întinde-Ţi braţul Tău tămăduitor, şi vindecă pe el (ea), şi ridică-l (o) din patul de suferinţă. Goneşte duhul de slăbiciune din el (ea) şi depărtează de la el (ea) durerea, rănile, febra şi slăbiciunile. Dacă are păcate şi greşeli, iartă-i-le, din dragostea Ta pentru oameni. Dumnezeule ai milă de ceea ce a zidit mâna Ta, întru Iisus Hristos, împreună cu care eşti binecuvântat şi cu bunul şi de viaţă dătătorul Sfântul Duh, acum şi în vecii vecilor. Amin.

POMELNIC VII
POMELNIC
(DIPTYCH)
Darius Ionut
Maria
Valeria
Veronica
Mirela Simina
Cristina
Stefania
Daniela Violeta
Cristina Maria
Rodica
Costina
Irina
Onesia Paula
Dara
Marina
Filofteia
Neculita
Maria si Aurel

POMELNIC
(DIPTYCH)
Didina - Ileana
Cristinel
Andrei Claudiu
Ioana Alexandra
Cristina
Roberto Costin
Elena Carmen
Liana
Maria
Panayiota
Constantin
Cristina
Soraya
Iliodor
Claudia
Juan
Vasile
Nicole

POMELNIC
(DIPTYCH)
Martin
Klaus
Henry
Print Friendly, PDF & Email